Cari Something?

Jumaat, Oktober 16, 2009

Preparation for #4


Setelah saya melenjan

AventIsis

Avent ISIS utk Zeri,

utk #4, saya telah bertukar kepada

617.161_big

Medela Harmony.


Masih manual.. Maka, bersenam-lah wahai tanganku dan, jari² ku jugaa.. :D







On the other note, benda² lain satu pun tak beli lagi.. perhaps this weekend.. I dont know.. serius tak larat nak ke sana ke mari.. bersesak² bagai.. harus la recycle apa yg Zeri punya saja gamaknya..


Nota kaki: Macam biasa.. beli online :P Dari cik Aja.

10 ulasan:

KS berkata...

takpe cik yan, pelan2 kayuh. pakai apa yg ada dulu. nanti lepas2 tu boleh beli gak lagi..

eee.. bestnya dapat girl!!

Queenin Murni berkata...

ohh.. sebelum raya tahun lepas, cik aja ada dtg rumah sy, deliver freestyle.. lalallala..

i loike!!

KS berkata...

oh btw cy,

nak order itu kerepek pagoda boleh?? 2 pek ek?

tq! :)

MN berkata...

kagum aku ko pakai manual! :)

CY3.5 berkata...

KS,
bab girl tu belum pasti.. kitorang nak tunggu je sampai dia keluar.. ngeee.. btw, yr order kita dah take note.. TQ :) apa2 nanti kita roger..

QM,
wowweee.. special delivery tu :D

MN,
surau ofis aku, plugnya utk kipas saja.. tinggi plak tu.. ngeee..

Nur berkata...

CY, wah..upgrade brand pumpkah!hehehe...
mmg x larat nk bwk perut boyot ni..rasa nk tumbang je..

CY3.5 berkata...

Nur,
saja tukar angin :)

CiKaYu berkata...

cikyan, tak cuba yg pakai battery ke. cepat sikit flow. teringat time2 gemilang pump sebelah pakai avent manual, sebelah pakai electric.

CY3.5 berkata...

CiKaYu,
let's see la camne Medela Harmony ni dengan saya nanti.. kot tak terdaya, saya opt la breastpump lain.. hehehe..

Tanpa Nama berkata...

Pakai pam letrik ajelah long.. senang! tadah aje! kah kah kah