Cari Something?

Khamis, Oktober 01, 2009

Ada Problem Ke?


Nak tanya kepada pengunjung blog ni, korang ada problem tak untuk menengok kesemua isi perut blog?

Dari main content sampai la 2 biji sidebar tu?










I myself cant view my own blog :P Nampak latest entry je.. bab² lain, nan ado..

Tak tau la sbb earthquake ni ka.. kot² ada kabel terjejas ka.. tp tengok blog korang, OK je.. hmmmphhh..


Mungkin ini adalah petanda.. Hahaha..


6 ulasan:

m-i-o berkata...

petanda apa?!

mak nampak je semua. termasuk 2 biji side bar yg tak sama tinggi tu.

tp mak pun takleh view blog sendiri. kahkahkah! pening betul. tu yg asik publish post aje, reply komennya tidak sebab tak nampak komen. bila dh dapat komen pulak, komennya keluar sampai 5x, nak delete takleh. bengong sungguhla!

tapi kira aci la kan. nyah darah rendah. mak plak darah tinggi tengok blog sendiri. hahaha :P

KS berkata...

kat rumah ok. kat ofis kadang2 sangkut hehe..

petanda? apanya? tuko templete?

ainie aziz berkata...

2-3 hari ni internet connection kat opis saya pun cam buat darah saya naikk je. certain blog takleh nak bukak. haihhh!

Queenin Murni berkata...

sumer boleh nampak. termasuk la side bars itu. petanda kena upgrade explorer kot?? hahah!

Zety Zin berkata...

nampak je semua. tapi tu lah, bila tang blog sendiri lak problem.

CY3.5 berkata...

m-i-o,
petanda suh mak slow down :P apakah blogger sedang melancarkan perang dingin terhadap owner blog? ngeee..

KS,
i kat umah lagi la ke laut.. Maxis BB saja..

cik ainie,
hari ni nampak macam dah OK sket..

QM,
eh, mak guna Chrome.. heee..

ZZ,
confuse jugak kan? apa kes la gamaknya..