Cari Something?

Jumaat, Oktober 02, 2009

The Thing I Missed Most


right now is,



meniarap.


16 ulasan:

MN berkata...

hahaha...sbb kalo meniarap akan rsa terapung! :D

MommyDania berkata...

CY, samalah!!! plg tension bila nk baca newspaper tapi tak boleh meniarap! huwaaaaaaa

KS berkata...

hhahaha.. takpe cy,

lepas baby dah kuar, meniarap la puas2! ;)

~Yu.Es~ berkata...

betul3x...kekeke...masa preggy memang rindu btol nak meniarap:)

eZa berkata...

hehehehe ;)

mommylyssa berkata...

ooo... i remember how that feels!! lagi2 sebab i jenis memang tidor meniarap...

Zety Zin berkata...

hehe... ingatkan mengidam apa-apa ke :)

takpe... lagi few weeks je lagi...

kaezrin berkata...

ohh yes..i feelll u..sbb akak pun ala2 dugong tapi dugong lemak tepu..so oklah lagi..:P

ainie aziz berkata...

seriyes saya tergelak baca entri ni. sebab saya pun penah terfikir camtu masa peknen dolu2. haha!

mast@work berkata...

kak yan.. ingat kut saya sorang je miss meniarap.. hahahahha.. bak kata MN, leh terapung cam superman!!

CY3.5 berkata...

MN,
tu kalau ringan macam kapas.. ni dah macam.. hmmmmmmm..

MD,
yep!!! tak best la baca paper sambil duduk..

KS,
tu lah.. another 5 weeks (hopefully) to go..

US,
kadang² atas tilam empuk, terbabas jugak.. tp mmg tak dapat lama.. selamat la kena tendang..

eZa,
:D

mommylyssa,
haa.. ni sure lagi kronik! kekeke..

ZZ,
tu lah.. bersabar je la kaedahnya..

cik elin,
mak pun dah mendugong niii..

cik ainie,
mengenyam je tengok budak² ni meniarap.. nak join tak bley.. hihihi..

Sayang.Ibu berkata...

sabo je laaa CY nih... hahahhaaa... mmg x best tul sbb x dpt nak meniarap kann...

syau eridanus berkata...

hahah.. antara perkara pertama yang i buat lepas selamat beranak is tidor meniarap.

err.. sampai ada sekali tu subconciously ter'press' EBM sampai basah bedsheet.

btw cy, gambar padi menguning (yang ntah apapa kualitinya) ada kat blog saya. khas untuk awak :)

Zuhaini berkata...

oh.. i kalau preggy paling rindu ialah tidur terlentang.. ahaha... biasanya kalau perut dah besar kena tidur mengiring.. :( x best sebab x selesa....

CY3.5 berkata...

mast,
serius niii.. nak meniarapp..

cik Intan,
yep.. especially time² melepak bagai tu..

Syau,
dah terjah! many thanks to you :D bab bedsheet basah time production tengah meriah, mmg takley nak elak :P

Zuhaini,
saya mmg sokmo mengiring.. so terlentang tak berapa masuk buku.. hihihi..

Marisa berkata...

yup! sungguh ketagih nak meniarap.... tp saya kalau meniarap pun jekap2 je.... kang sakit dada lak