Cari Something?

Selasa, Oktober 06, 2009

Angels & Demons



Lepas berjaya khatam da Vinci Code sedikit masa yg lalu, si dia telah mendapatkan Angels & Demons pula.. nampaknya skala minat kami berdua terhadap Tom Hanks aka Prof Robert Langdon mmg tak terperi :P

Si dia start minat Tom Hanks sejak er.. apa ke nama cite yg ada tulis Life is not a box of chocolate tu? Forrest Gump.. haaa..

Saya plak minat Tom Hanks lewat cerita lakonannya dalam You've Got Mail.. ye.. saya mmg lomentik tahap kejung..


Bagi saya, cite yg ni mudah sket kot nak faham compared to Da Vinci Code.. eeee.. tak reti plak nak cite lelebih..


yang tak pernah baca buku Dan Brown,

8 ulasan:

m-i-o berkata...

tom hanks memang seswai dgn cite2 romantik kan? walaupun wajahnya taklah sekacak mana.....:P

hehehehe!

Nur berkata...

owh..sy&hubby mmg sukak citer da Vinci code tuh...plus you've got mail...taste kita seropaaaa...

MommyDania berkata...

i like you've got mail tuuu! time tgk dlu siap veranganss..hahaha

Sayang.Ibu berkata...

owhh kedua-dua cerita profesor itu saya tengok di wayang... mmg best laaa.. ai like tom hanks...:)

DNNA berkata...

buku-buku dan brown??
delightful ...

lakonan tom hanks??
mantops ...

aku???
suka dua dua ... Ha Ha Ha

CY3.5 berkata...

m-i-o,
tang dia tak hensem tu, mmg mak setuju.. tp dia ada aura la.. kan kan..

Nur,
layan lagu Headwind plak pepagi ni.. hihihi..

MD,
macam tak sangka je kan.. dalam email cam best, kat luar gaduh.. hihi..

cik Intan,
hmmph.. kalau tengok kat wayang, tak merasa le makkk..

DNNA,
tak tau la bila nak menghayati buku dia plak.. ngee..

Along berkata...

Cite A&D ni along tengok sekali je dah paham...cite TDC, tengok 10 kali pun, tak paham!! Minah tu sapa sebenarnya...cucu cicit Jesus?!!

Nak baca buku dia macam malas..takpe la..biarla menjadiu misteri..hehehe

CY3.5 berkata...

Along,
gitulah kaedahnya.. dia antara pewaris gitu..