Cari Something?

Khamis, Oktober 08, 2009

Keletihan Terlampau


Selasa lepas, seusai je meeting yg berjam² itu, saya melepak di rumah bersama Husaini bertiga..

Cubalah teka apa aktiviti kami.










Sejak dari 2.30 petang, saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaampaii ke 6.10pm, letih dok tengok diorang layan Terminator 2 Judgement Day tu.. part robot yg jahat patah kaki time dia beku (kot) lepas kena sembur dengan liquid nitrogen bagai tu, asik laaaa dok ulang².. mengekek² diorang gelak.. kata nama diorang di sini adalah merefer kepada Amir & Arif.. Zeri lebih prefer guling² dengan ibu :)


Hmmmmm.. letih ibu ni nak ooiii.. nasib baik Edward Bulupanjang tu cute!

Sekadar gambar hiasan.
Tapi la ni dia sudah tidak hensem :P

4 ulasan:

~Yu.Es~ berkata...

Kahkahkah...lama betul layan movie tuh....jenuh jugak tu dibuatnya;P

nana berkata...

hahaha.. anak2 kau mmg tkde afternoon naptime ke Yan?

kitaorg kat rumah time 2-5 ptg tu mmg tutup pintu lah - sume tido.. hehehe..

CY3.5 berkata...

US,
mmg jenuh.. nak muntah pun ada..

nana,
kalau kat umah babysitter, ada jugakla diorang tido..

MN berkata...

kah kah kah..bulupanjang???bughok benor jadinya nama dia! :D