Cari Something?

Khamis, Oktober 08, 2009

Terdera Mental


Menaiki atau berada dalam lif bersama-sama dengan orang yg tidak harum adalah seolah-olah mendera deria bau kita sekaligus mental.


Setuju?





Nota kaki: Nasib baik lif ofis ni laju la jugak.. kalau tak, ada yg pengsan tahan nafas menjelang tiba tingkat 22 :P

13 ulasan:

farah225 berkata...

sangat stuju.naik lif ok lagi sbb beberapa minit.
cuba bayangkan kena berkerja satu hari dengan orang yang tak harum tu.huhhuhuhuhu

cik yan,
selamat hari raya,maaf zahir batin.

Ms Lola berkata...

aku pun dah kena semalam..... 'ter'jalan kat blkg org busuk (hambikkk!). sanggup aku tunggu lama sikit, bagi org tu jauh ke depan dulu baru aku jalan balik.

CY3.5 berkata...

cik farah,
kena pakai topeng muka la kaedahnya.. selamat hari raya 2u too :)

Ms L,
tp aku dah terperangkap dalam lif.. ngeee.. nasib aku tak pitam terus smalam..

honeylanz berkata...

x sanggup!

mast@work berkata...

sib baik kak yan tak dikelilingi student timur tengah.. lagi 'harom'! hahahahaha.. naik tangga pun boleh tinggalkan kesan.. yikes!

Sayang.Ibu berkata...

setuju!!!mmg terdera mental bebbb

CY3.5 berkata...

Has,
mak dah sedap lepak kat bahagian blakang lif.. sekali dia masuk.. tak dan nak kuar :P

mast,
ngeee.. part kesan kat tangga tu pun pernah terjadi OK..

cik Intan,
nasib tak mental terus :D

knv berkata...

hahahahahahah! tak larat nak cite pengalaman silam pasal BO nih! ada lak yang tersayat hati kang.

:P

MN berkata...

oh yes...tersumbat hidung aku!

Tanpa Nama berkata...

Kat opis angah ni ada sorang long.. aduhai...

Angah tak pasti isteri dia bagi tau ke idak.. tapi ari2 kene ngadap 'haruman' dia! :((

Marisa berkata...

adus... stress.... tambah2 tgh pregnant lg la sensitive deria bau ni

mommylyssa berkata...

sangat sangat setuju!!!

CY3.5 berkata...

k Ana,
heee.. nasib dah jadik kenangan silam.. ni fresh baru kuar dari oven :P

MN,
kalau idung aku tengah tersumbat time tu, adalah satu rahmat :D

Pit,
hati tengah sayang.. kentut pun wangi.. ngeee..

cik Marisa,
nasib bukan 1st trimester.. kalau takk.. letih le cleaner buat extra kerja dalam lift tu karang..

mommylyssa,
terima kasih kerna bersetuju dengan saya :)