Cari Something?

Isnin, Oktober 05, 2009

Statement Tak Nak Kalah


Nak letak berani mati, karang macam over plak.

Baru 2 hari si dia menggunapakai Chefel, dah kuar ayat ni










"Microwave ni kita simpan je la yang.."









Berani mati nampak?

"Tak pun jual je.. "



Wahhh.. karang tak pasal² merajuk plak Microwave yg baru 2 tahun itu..


Nota kaki: Cadangnya nak test drive masak steak readymade plak lepas ni..

9 ulasan:

MommyDania berkata...

hohoho...sgt berani mati. uhhh bestnye steak. dah terbayang steak duk sizzle dlm chefel! jgn lupa ltak potatoes, carrot etc. tp letak lmbt2 skt nt lunyai.

Sayang.Ibu berkata...

CY..itu bukan saja statement berani mati, malahan statement yg mengujakan diriku serta menggatalkan telapak tgnku utk merembat ianya jua...huahuahuaaa

CY3.5 berkata...

MD,
itulah.. ayam percik mak masa 1st time hari tu nyaris hangus :P kes terlebih timing :P

cik Intan,
rembat, jangan tak rembat :D

p-na mama oja berkata...

masak jgn x masak... cepat di masak sedap dimakan..hehhe

l i e y n berkata...

jgn simpan dulu MW tu...ada gunanya nnt...tak pun buat hiasan je. baru nampak mcm banyak barang kat dapur...hehehhehe

mommysarah berkata...

senang sangat ker guna chefel ni? kazen ada gak bagitau, tapi dia dok citer masak2 yang western jek. hby aku ni bukannya suka western, takut beli pun tak guna2. :)

:: vErde+hAzizi :: berkata...

muahahahhahah...mmg statem,ent takde insurance ok! hahahhaha

n yeah should try buat steak ready made tue...dah la murah sodap plak tue...tp make sure beli kat jaya jusco tau...hehehhe...giant n tesco nye tak sedap ;p

m-i-o berkata...

oii bukan main advance lagi :P

mak jugak taknak kalah. besok mak pegi beli. kahkahkah!

CY3.5 berkata...

p-na,
la ni, kalau masak daging burger, bley campak 4 terus.. mmg cepat :D

lieyn,
tang nak buat hiasan yg lemau tu.. pasal mmg dalam 2 bulan sekali je guna pun dolu².. hehe..

mommysarah,
steam pun bley nyah.. masak burger bley.. tak mestinya western je.. panggang ayam utk nasik ayam ke, percik ke.. wahhh.. aku plak lelebih :P

Verde,
alaaa.. JJ yg dekat Maluri tu je haa.. dah le jalan tak betul² lagi..

m-i-o,
ni dah esok la ni.. dah beli dah? haha..