Cari Something?

Khamis, Oktober 15, 2009

Terkejut Mak


Guess what? Tu faveret phrase Amir nowdays.. ni sume gara² movie Geng Upin Ipin la ni.. sapa yg dah tengok, mesti tau dialog ni kuar time bila..


Ada time tu, masa dia tengah main game dengan Arif.. benda dalam game tu kuar tetiba gamaknya, dia cakap

"Terkejut mak"


Haih! Nasib takde intonasi auwwww bagai..

11 ulasan:

Mummy Dasy berkata...

hahaha betul me pun dah naik hafal dialognye coz Daneen setiap ari smpi 3 kali ulang citer tu..

DNNA berkata...

Hahahahaha ...
Comey comey ...
Kuat betul pengaruh Upin Ipin tu ...

Drama Mama berkata...

haha serious cute dialog gitu. pengaruh upin dan ipin agak kuat eh, my son pun suka gak

MommyDania berkata...

hahahah!! oh CY. dania tu bkn setakat terkejut mak, semua dialog dia hafal. yg plg dia suka time mamak tu bg list menu. haishhhh!!!

ar.nie berkata...

Owh, anak saya pon wajib tengok citer nie at least sekali sehari. "At least". Sengal telinga mak dia nie.

Seb baik lom pandai tiru ayat Amir tue. Hahaha. :P

MommyCT berkata...

auwwww!!!!

My kids lak..suka nyanyi "orang berbudi...kita berbahasa" tapi dengan sukukata yg salah.

KS berkata...

hahaha.. budak2.. mmg cepat aja diorang. tapi like u said, nasib baik la takde intonasi auuww dengan tangan2 patah gittewww hehe :P

CY3.5 berkata...

Mummy Dasy,
kadang² dengar dialog je pun dah tau kat scene mana.. kan?

DNNA,
mmg kuatt... sampaikan time nak blaja puasa pun, "macam Upin dengan Ipin ke bu?"

Drama Mama,
budak² mmg suka gamaknya :D

MD,
oh, yg tarik nafas tu.. ngeee.. tu mmg hillarious :D

cik arnie,
saya kadang² kot ada mood, sambung la.. "mak.. mak.." ngeee..

MommyCT,
lagu tu pun best.. only recently baru saya perasan tu hanya dalam kepala si Rajoo saja.. haha..

KS,
ya ampun.. mintak dijauhkan nok!

CiKaYu berkata...

ni skrip si salleh a.k.a sally ....hehehehe

Sayang.Ibu berkata...

auwwwwwwww... nasib baik takde tmbhn kat blkg nyahhh.. :P

CY3.5 berkata...

CiKaYu,
S.I.L.L.Y .. ngee..

cik Intan,
tu le.. seriau mak :P