Cari Something?

Khamis, November 05, 2009

Apakah Kesudahannya?

Tetiba teringat malam ni ada Tower 13.. maklum la, sejak bermastautin di PD yg ada Astro ni, ala2 lupa diri kejap dengan saluran yg tak payah bayar :P


Last week, rasa-rasa macam sebenarnya Pengurus Bangunan si Adam Bakhtiar yg dilakonkan oleh (ya ampun, ayat skema) Bront Palare tu sebenarnya dah mati.. in fact, dalam video yg dirakamkan oleh (apasal skema sangat ni?) kawan kepada mangsa dalam cite minggu lepas menunjukkan muka Pengurus Bangunan adalah sangat lain sama sekali dengan org yg ditemui oleh encik detektif.


Macam dah nak abis je cite ni.. Harus, harus tengok malam ni..

10 ulasan:

Zuhaini berkata...

best ke..? cerita hantu ya...? kalau cerita hantu saya x layan, sebab saya penakut!! ahaha :)

MN berkata...

ya rabbi...serious aku tak mengikuti cerita ni. hehehe!

honeylanz berkata...

x ikut la.. seram!

Queenin Murni berkata...

ngeh ngeh.. tu la..sy pon rasa thrill bila tau Adam tu pon hantu.

mmg nak hbs dah kot tu, last week punya kes, hbs dia recap sumer2 hantu dah. :P

m@y berkata...

CY,
citer nih mmg 13 episod je..minggu ni episod 12,next week la last..

liwaniel berkata...

dah lama tak tgk tower 13..sejak ade baby hubby tak bagi bukak citer2 hantu ni

CY3.5 berkata...

Zuhaini,
saya pun dah lama tinggal.. tp hasil kerja Kabir Bhatia mmg jarang mengecewakan..

MN,
aku tengok yg awal.. pastu ke laut.. ni konon2 yg finale mau tengok la..

Has,
mmg agak seram.. heee..

QM,
tu le pasal.. wonder apa cite malam ni..

m@y,
oh ye? serius tak tau.. thanks for the info :)

liwaniel,
ngeee.. ikutlah mana yg baik..

Melz berkata...

tolong la tower 13 tuh stop terus..kah kah kah...

zailamohamad berkata...

tak takut ke?? walaupon hantu dalam cerita ini macam dibuat2 tapi seriyes saya tak suka tengok!! layan blog lagi bagus;P

ainie aziz berkata...

rupa-rupanya selama ni inspektor tu dok cakap dgn hantu je la kaedahnya. kira misi hantu-hantu membongkar rahsia sebenar. hehehe! thriller sungguh!