Cari Something?

Khamis, November 05, 2009

Dulu Menyampah..

skarang, TERsuka plak.. haha..




Saya bercakap tentang CSI Miami.. dulu-dulu saya tak minat sangat dengan Horatio Caine.. cool sangat la konon.. tp as of now, seems like CSI Miami sudah menduduki tangga pertama.. hat yg Vegas tu, rasa macam dah kurang ummphh sejak Gil Grissom dah takde..


CSI New York? Still at the 3rd place. Always.

13 ulasan:

honeylanz berkata...

1st- csi:miami, 2nd NY 3rd: hat yang vegas tu ;)

rina berkata...

saya dari dulu minat sama itu H... wpun kawan2 ramai duk 'giler' ngan grissom. hehehe

Sayang.Ibu berkata...

saya mmg sukak H sejak dulu lagik. Grissom pun saya suka jugak, tp bila dia dah takde, mmg agak kureng menyengat sket

KS berkata...

serius dah lama tak tgk csi. be it vegas, ny or miami. tak kesempatan!

~ As ~ berkata...

sy pun sukak H... klau pakai spek, dah mcm laki mak...akahakahak...

fauzi-maya berkata...

aku pun x suke miami.. suke layan vegas tapi walaupun aku tak suke, aku tetap tercongok tengok..

Mama Adib berkata...

aku suka H, macho giler kah kah

MN berkata...

horatio mmg poyo tapi yg lain aku rasa ok. but then aku takleh terima jugak diorg ni detective tapi selalu benor pakai seluar kaler PUTIH. tak ke cepat kotor masa dok gi crime scene??? iskk..tak logik..tak logik...

Hana berkata...

sama lah kita. dulu tak suka, skang suka 'sikit', menyampah masih ada sikit!

MommyCT berkata...

Except for Horatio,CSI miami nye cerita I suker....takleh si H ni....

CY3.5 berkata...

Has,
Vegas tu ala2 tetap di hati pasal saya rasa casts dia seolah-olah real CSI staff..

rina,
itu mmg style dia ke camne ek.. sbb rasa macam tak pernah nampak H ni berlakon cite lain..

cik Intan,
yep.. encik Matrix itu tak menepati jiwa mak..

KS,
ala.. kita pun sejak dok PD ni je la pun ha..

As,
lagu tu, tak tengok pun takpe.. kekeke.. ada kat umah sentiasa gitu :D

Maya,
next week nampak macam Alex ada balik dalam Miami..

MAA,
cool beb.. cool..

MN,
kalau kotor, nampak la sibuk kat tempat keje.. hahaha..

Hana,
benci tapi sayang la kaedahnya :P

MommyCT,
yep.. jalan cite diorang mmg best2 sokmo..

suhainini berkata...

sy ok saja ngan H tu..tp husband sy cukup tk suka dia...kalau tgk miami, mesti dia nk komen pasal H..:)

MN berkata...

tapi masalahnya tak pernahnya kotor nyah! :D