Cari Something?

Rabu, Disember 30, 2009

Senang Tak Nak Trace Nombor?

Sejak dua menjak ni, ada dekat 4 kali aku terima SMS yang menawarkan koleksi video2 tak senonoh. Ikut log, no mmg lain2 cuma ayat tu lebih kurang sama.
Sila jawab "YA" utk terima. Siap tulis utk 18 tahun ke atas saja. What the?
Ada sapa2 yg ada kaki untuk bagi mudah nak tgk sapa tuan punya nombor2 ni?

4 ulasan:

nana berkata...

sah lah nombor tepon kau telah masuk dlm business mailing list. either harvested from net, atau ada org jual illegal.

lailasani berkata...

sama laaa kita.
encik suami saya pun dapat gak..
time yg same.. semlm...
2bijik sms yg lebih kurang same...

mazlyna berkata...

nak tau saya watpe?

saya balas mesej tu dengan sedikit kata makian...:)....pastu saya cakap nak report kat suruhanjaya...terus tak dapat dah mesej camtu....

cuma tak sure yg dapat sebelum2 ni dari no yg sama atau tidak...tp bila dah kerap sangat dapat tu...geram lah jugak....

l i e y n berkata...

sama gak....mmg bila dapat terus delete tapi still annoying kan?