Cari Something?

Khamis, Januari 28, 2010

Benda Dah Basi

baru sempat nak layan..



oh yes, its about Fahrin nangis2 kat sidang media dia tu..


tapi mak tak dapat nak concentrate as of now.. sora Zeri jerit-jerit dengan Arif lagi kuat kaedahnya :P

8 ulasan:

honeylanz berkata...

has tgk sekilas kt paper..x sempat nk khatam

Ms Lola berkata...

basi ke? aku baru keluar dr 'tempurung' ni.

CY4.0 berkata...

has, mak ni, paper pun x tgk :P

Ms L, basi kot. Cite isnin lps.

masayu berkata...

sian dia,

menitik-nitik air mata lelaki ;D

Tanpa Nama berkata...

Thank you :) take a look this emo boy one on this blog:
http://crazy-emo-boys.blogspot.com

Sayang.Ibu berkata...

sebenarnya apa cerita ekkk???

CY4.0 berkata...

puan mas, mengalir laju gitu

cik intan, try la cari kat youtube. Mak pun nk ulang tgk. Haha

MN berkata...

haishhh...ko jgn la.
aku ni bukan takat basi, dah masuk tong sampah besor alam flora pun - belum tentu aku tgk benda tu. :)