Cari Something?

Isnin, Januari 18, 2010

Enam Puluh Hari

Dolu2 aku ada mention nak letak gambar anak dara jadi background blog. Sexcited sangat la konon kaedahnya.

Tapi tak jadi la. Semedang takde large images pun blog ni mcm sendu je nak display.


Anyway, she's a happy two months old today. Nak bawak pi klinik amik jab jap lagi. Terlepas Sekar hari ni. Wonder bpa berat dia skarang. Hee.



Arissa "Michiko" Hannani.
Hitam manis, tapi mata adalah sepet (setakat ni).


17 ulasan:

Queenin Murni berkata...

mcmni hitam manis lagi ke nyah?? kalau kulit sy ni?? taktau la nak ckp ape lagi.. hhuuu!!


lari bawa diri...

atier berkata...

mungilnya mulut michiko

honeylanz berkata...

comella adik manis ni...

MommyDania berkata...

betul la QM, cmni hitam manis, apalah nama kulit ku? hitam kelatkah? apapun, si jepun ni comel!!!

Zety Zin berkata...

alalalalala comeinya adik manis niii!!!! rambut adalah sangat lebat. mak sukaa!!

CY4.0 berkata...

QM & MD,
kalernya adalah sama tone dgn mak. Mak itam manis you all.

rina berkata...

putih gebu camni mak dia ckp itam manis ke. nanti suh doc jab mak skali yer michiko

MN berkata...

itu ko panggil hitam nyah???

Ms Lola berkata...

hitam manis la sangat...

Azure berkata...

gebunya arissa....lebat rambut....

Zuhaini berkata...

x dak la hitam manis pun! ahaha.. cutenya... :)

CiKaYu berkata...

mcm ni itam manis? putih melepak gebu bak kapas. rasa nk cium2 pipi.

ainie aziz berkata...

takde la hitam manis kalu camni. iskkk cik yan nih. mmg kena jab skali nih. sian adik manis! hehehe!

m@y berkata...

comeyyy..

Siti Zaiton berkata...

i like..tomeyyy k..
i really likes her hair...at least nampak gak girlish dia...kalu zahra tu sekali imbas cam boy jer...

farah225 berkata...

aku cop buat menantu ok.:)

Ina Hashim berkata...

comelnyaaa