Cari Something?

Selasa, Januari 19, 2010

Finale Cinta Balqis : updated

Info kat Astro tulis (mode C&P).

"Ucapan dan kata2 cinta serta semangat dari Siti untuk Hassan langsung tidak memberi kesan positif pada mesin nyawa Hassan"

Eh? Memang la. Cuba letak Balqis kat tepi dia. Ngee.

Dah. Nak sambung tengok.

******

Nasib baik happy ending. Oh yes, the above info sucks big time :P



******

Atas permintaan :)
Mar dihantar balik. Dia tinggalkan surat, bajet tak nak jadi org ketiga :P then nangis2 kat umah mentua.

Abg Emran dah tak ada. Yg ada abg Ezany.

Tup2 pengsan.

*serius letih taip guna handset*

Back to kampung, masa Ezany nak bawak Balqis pergi, dan2 tu jugak Hassan rasa dia patut luahkan perasaan yg sekian lama terpendam.

Masa dia nak pi cakap tu la dia ternampak mamat ni pegang sepitol. Gaduh2, golek2, tertembak perut Hassan. Mamat tu (bukan nama sebenar) lari lintang pukang. Balqis & co berlari dapatkan Hassan.

*iklan*

Ada kat hospital. Balqis kata i lap you kat Hassan. Then masuk si Ezany.

I kena transfer ke Sabah. So I nak mintak tolong you jaga Balqis & Irfan.

SELAMANYA. Org putih kata, Forever :P

****

Lepas tu mereka pun kawen. Sekian. Wassalamun.

14 ulasan:

umi nuha berkata...

ha'ah seb baik happy ending :-)
seb baik gak hasan tak mati,kalau tak sian mak biah...

Salwa berkata...

fuhh legaaa sebab hassan tak mati
hipotesisku salah tapi ku happyyy hehehehe

akhirnya balqis sedar yg dia sebenarnya cintakan hassan,bila dia rasa takut kehilangan hassan

huhnuhu

Zety Zin berkata...

alaa saya tak sempat tengok. sampai rumah dah pukul 7.35. huhu.

CT berkata...

saya x pernah tgk cite...or mungkin ada tapi tertengok tp x sedar that cerita yg ditengok tu cerita ni...best sngat ke ek? ada berhantu mcm nur kasih dak...eheheh if yes, saya sanggup la layan from day 1..:)

Cho Zila berkata...

salam.. ee.. semalam nak endingtu kilat petir.. jadi kena tutup tv hassan kawen ngan balqisker?? betoikerni...

Ms Lola berkata...

adakah itu ending yg korang nak?

CY4.0 berkata...

umi nuha, aih. Sian kat mak biah je? Hee

salwa, tepat sekali.

ZZ, semoga puas hati dgn sinopsis mak.

CT, oh tidak. Nur kasih lain league. Ngee.

Cho Zila, takkan i nak tipu. Haha. Depa sanding time kredit tu.

Ms L, yep. At least for me. Fair utk semua esp org baik mcm Hassan.

Zuhaini berkata...

oh.. saya ingat hassan terkorban. tup tup ada di hospital! hmm..

Queenin Murni berkata...

btw, mamat berpistol tu Ray namanyer..

and for me, tajuk cerita ni lebih sesuai jadi Cinta Hassan.

hahaha!

Akak Ratu berkata...

tp kan CY akak tak puas ati gak ngan endingnya (susah tul nak puaskan ati suma org ek)... kan per akak rasa balqis cam tak ikhlas jer masa dia ckp dia love hasan, he he, coz i cant feel love in d air (wahhhh akak ke yg kena feel tu... haaaaaaaaa)... lg satu time kawin tu balqis senyum paksa jer... agak2 citer ni ada kesinambungan lg kot... he he

Marisa berkata...

aku suka dia dgn hassan.. tp kenapa eh mcm lebih suka dgn ezany.... ye la.. may be tu laki dia.... aku harapkan dia bermadu dgn mar....

MommyDania berkata...

cliche ending tp semua happy ok lah. hehe..sy tak folow pun, tgk smlm je tau2 dh last. hahahaha

farah225 berkata...

yup,aku pon rasa balqis tpaksa terima hassan sb tgk hassan dah byk berkorban utk dia sampai hampir terkorban.hehehehe

l i e y n berkata...

aku tak puas hati sbb takde cite makcik senah yang jahat tu!!! nak sangat tengok dia suffer sbb jahat giler mulut dia!!!!