Cari Something?

Ahad, Januari 17, 2010

Hari Ini Hari Dia

Aku terjumpa blog encik Megat ini menerusi laman blog cik Dasy ketika sesi browsing time tak boleh tido malam tadi.


I cant jot much. Cerita-cerita sebegini mmg mudah menyentap perasaan.


Bacalah. Mungkin ada sedikit bantuan yang boleh kita titipkan sebagai bekalan di kemudian hari. Hari ini hari dia.

6 ulasan:

KS berkata...

CY,

thanks for sharing.

CY4.0 berkata...

KS, sharing is caring.. Tak gitu?

yangyuyu berkata...

sy pun dah baca..hidup kita memang begitu, kengkadan kat atas, kadang dibwh

sentiasa beringat semuanya hanya pinjaman

Wanderer @ Pengembara berkata...

Yan, boleh tak bagi pendapat. TDM baru tulis satu novel. baru bab 1. tolong bagi komen. baca kat sini http://tercipta.blogspot.com/

Mrs. H berkata...

Cik Yan.. sungguh sedih yenasib dia.. sgt kasihan..

CY4.0 berkata...

YY, begitulah idup ni kan..

TDM, wah. Menarik :) ada laptop nanti kita usaha bg komen ye?

Mrs H, mmg. Semoga ada sinar di hujung jalan.