Cari Something?

Rabu, Januari 20, 2010

Lain Sungguh

Aku ada habit menyimpan rekod berat-berat anak2 dalam handset.

Jadi, lepas dah tau berat Arissa yang terkini, mmg tergedik la nak update. Sekali, sangat lah lain figurenya jika dibandingkan dengan abang-abangnya.


Amir, Arif & Azri adalah 6kg+ ketika 2 bulan. Arissa cecah 4.9kg saja.. Before this bajet dah lebih 5kg at least. Perempuanlah katakan :P

Tapi tetap tak larat nak pangku lelama.. Petanda ibu ni mmg dah tidak berapa muda lagi :D

Oh ya, aku jangkakan Arissa bakal menjadi perempuan yang memakai kasut saiz 7 atau 8 bila besar nanti.. (motif?)

9 ulasan:

Mrs. H berkata...

7 or 8? Menandakan si dara tembam tak? hehehe

Fid berkata...

motifnya
mmm..hang nak tanay sapa nak memenantukkan Arissa???

Tanpa Nama berkata...

anak dara kena jaga berat badan :)

~zety zin~

MommyDania berkata...

ni mesti kes mitten or babyshoes dh tak muat. hehehehe

Zuhaini berkata...

agak pasal perempuan kot, mmg tak gain banyak as much as boys (kot)

m-i-o berkata...

apa? saiz 7 atau 8?

klo ikut dinasti cina, kena penyetkan kaki dia dlm kasut kecik - lagi kecik, lagi tinggi value. kahkahkah!

btw, arissa - kaki makcik ni saiz 4 :P

MN berkata...

hahaha...dah pikir saiz kasut dah? *wink*

Nanak berkata...

OMG!..aunty punya kaki size 5 je sayang..

CiKaYu berkata...

7 or 8?? sama lah dengan danisha, baru 1y7m, size nak masuk 9 ok!! tak tembam, berat tak naik2. lebar kaki gamaknya