Cari Something?

Rabu, Februari 17, 2010

Dapat 30K La Pulak

"TAHNIAH" SIMcard Anda t'pilih menangi RM30.000,00,- dr"COCA COLA" No.Siri 882547
Sila Call Hotline: 017-898-2779
Penghantar: COCA-COLA







Yeah, right. Coke pun aku tak minum. Apahal nak bagi duit FREE?

9 ulasan:

Akak Ratu berkata...

CY, jgn call... mesti tipu tu... akak selalu dpt msg gitu... shell la, power root la... pdhal power root tak penah akak minum pun

Along berkata...

Jangan percaya semua tu...memang penipu je. Along pun selalu dapat sms gitu...dari Petronas la, dari Maybank la...mana2 ntah lagi. Yer yer je tu..alih2 ada org nak bagi duit beribu free...

MommyDania berkata...

fuyoo..kalau kt email slalu dpt menang 1million pounds. fuhhh!! gila kaya cmtu..

Am berkata...

hehe... kt email pun slalu ade 'sampah' camni...keje banting tulang pun xsenang2 dapat 1k huhu..apetah lagi 1 juta pound

Zuhaini berkata...

biasa la tu.. ahaha.. masih ada eh sms spam gitu..? :)

Sayang.Ibu berkata...

wahhhhh makcik kayo.. kalo btol kan bagus kannnn...mak pun slalu dpt email/sms gini, kalo btol dah tahap jutawan dah mak skang nih.. kahkahkahhhhh

Fid berkata...

dah pekena org ppun cek la dulu minum ke idak coke hahahaha

CY4.0 berkata...

AR, mmg x call. Bazir credit je.

Along, mcm2 kan.

MD, email mmg. Ni dh merebak kat SMS yg tak tahan.

Am, tu lah pasal.

Zu, selagi ada org minat buat keje ni.. Ada la..

Cik Intan, silap2 bley masuk carta 40 manusia terkaya kat malaya :D

Fid, aku gelak baca komen kau :D

MN berkata...

aku pun selalu dapat...tapi bukan coke. power root dowh!