Cari Something?

Rabu, Mac 24, 2010

3.2 X 10


Alhamdulillah. Aku sudah rasmi jejak kaki ke usia 32 tahun. Syukur Alhamdulillah.


Ucapan pertama datangnya daripada si dia.. sampai tertido-tido member nak tunggu 12 tengah malam.. MEMANG tertido.. and he woke up around 12.18am.. tengok jam, and said,

"Happy birthday yang.. 22 tahun you kan?"

Yeah right :D At 22, I belum jumpa you pun lagi..


Dalam borak-borak tu, dapat SMS dari SIL yang tengah sibuk buat assignment.. Ngee..


This morning, few SMSes came in.. paling tak tahan dapat SMS dari bonda.. "Semoga lebih bersabar.." Ngaaa.. terkesima kejap.. Thank you ma :D Of course, terima kasih pada yang masih ingat kat aku.. Tak lupa juga kepada kawan2 yang wish kat wall FB. Terharu OK.. Tak tau la.. pada aku, once kau dah tak keje / campur dunia luar, selalunya orang dah tak berapa ingat kat kita.. OK, sekali lagi, hormon apakah ini?



Anyway, aku bakalan mengikut si dia ke Bukit Tinggi sehingga Jumaat nanti.. mungkinkah ada surprise2 untuk mak? Tak ada you all.. hahaha.. knowing him for almost 9 years, the chances are almost none :P

Yang penting, happy.. kan?

21 ulasan:

Sayang.Ibu berkata...

Happy birthday CY!!! may all the happiness will comes to u... ;)

Masayu Ahmad berkata...

blog sejak dua menjak sunyi sepi,

dalam fb lebih meriah..hormon juga ni- hormon fb-

Mynie berkata...

happy birthday, cy :)

Ms Lola berkata...

Happy birthday nyah.. (aku baru nak check balik arkib birthday wishes aku kat blog)

mast@work berkata...

happy birthday kak yan..

moga panjang umur, murah rezeki dan sihat selalu

my berkata...

owh, akak sepusatku - selamat hari lahir! cup cup cup (hugs & kisses sambil laga2 pipi) :P

sapa tau, mungkin ada saprais di sebalik bukit tinggi itu. entah2 dapat coach lagi. ehehehe :P

m-i-o

Zety Zin berkata...

Happy Birthday CY!

Dapat gi Bukit Tinggi tu kira hadiah la tu :)

DNNA berkata...

Cik Yan ...

Allah selamatkan kamu !!!
Allah selamatkan kamu !!!
Allah selamatan CY4.o !!!
Allah selamatkan kamu !!!

Semoga panjang umur, murah rejeki dan diberkati Allah sentiasa, amiin.

heh heh heh

Akak Ratu berkata...

Happy Birthday CY, moga pjg usia, mewah rezeki, dipermudahkan Allah segala2nya dan bahagia dunia dan akhirat... aminnn

knv berkata...

happy besday sis!

yep, semoga lebih bersabar.

mantap rohani.

know what u want in life.

happy with what u have.

work for your dreams.

dan berbahagia dunia akhirat.

lot u lots. :D

knv berkata...

LOV u lots :P

madamoiselleczar berkata...

hepi besday bebeh! semoga sume yg bebaik bakal terjadi dlm kehidupan hang :)

eZa berkata...

happy birthday CY!
best wishes always! ;)

noorul berkata...

Happy Birthday CY
Moga dimurahkan rezeki..Amin

Mama Adib berkata...

hAPPY BDAY CY4

semoga Allah memurahkan rezki mu dan anak-anak dan suami

AizulFatma berkata...

Happy Birthday CY..doakan murah rezeki, dipanjangkan umur dan dipermudahkan urusan...HAPPY BIRTHDAY..:)

KS berkata...

happy belated besday cy!!!

ya, semoga lebih bersabar ;)

~: UmmiNor:~ berkata...

hepi besday laling! sori lamabt wish, internet ku ngong waduh waduh..

isz_3707 berkata...

happy birthday yang..sori mak terlewat..mak memang selalu ketinggalan ktm but its better late than never aite? semoga aman sentosa hidupmu sekeluarga dibawah lindungan-Nya, amin :)

mirah berkata...

happy belated birthday Cik yan.
Moga dalam rahmat Allah sentiasa.

Sejak privatised ni, kekadang lupa nak jenguk sini sbb dlm bloglist dia duk bawah je..hihi..

rizza berkata...

happy belated sgt2 dari aku... mau kek? mai le sini.. hehe ko kan sahm.. leh lepak ngan aku... ngan asjkar2 yg belum sekolah tu