Cari Something?

Khamis, Mac 25, 2010

From Colmar Tropicale

Here I am, blogging from Room 90XX @ block Dahlia. Heck, dah privatised pun nak letak XX :P

Si dia dah keluar pagi2 lagi. Aku dok la dalam bilik dengan Zeri & Arissa.

Zeri dah mati kutu :P aku nak bawak bersiar-siar, anak dara plak tido. Aku pun sama sangap sebenarnya. Kat TV takde AXN. Haha. Dari tadi bantai Vision 4 dengan NatGeo.

Oh, by the way, recep adalah sak. Call banyak kali tak berangkat. Nyampah I. It was good before this. Pehal ntah. WiFi pun takde (atau memang takde).

......

Aku patut stop sebelum aku membebel ntah apa2.

La sengal,
CY4.0

1 ulasan:

MN berkata...

husband aku dok sebok2 gak nak gi situ tapi kitoang tak pegi2 lagi nih haaa...

sila report best ke idok, ok?