Cari Something?

Khamis, Mac 18, 2010

Dulu & Sekarang

Baru beberapa hari aku privatekan blog ni, tapi dah dapat rasa kedamaian & ketenteramannya. Tak payah nak risau ada orang nak tembak ke apa ke.. TAPI kalau korang nak tembak aku, sila lah.. aku ni orang biasa2 je.. mesti ada buat silap di mana2.. kira cakap depan2 la kan.. pasal aku pun dah tak allow anonymous comment lagi.. aku pun tak payah nak tapis2 sampah dari anonymous lagi.. satu bonus di situ..



Dulu, time ada CPM ads.. confirm kena buat at least 1-2 entri sehari.. sekarang, CPM ads? apa tu? ahaHHahAHaha.. takde la sampai tahap macam tu.. over plak ropanya.. tapi serius aku memang dah tak kesah dah.. in fact, login ke nuffnang pun dah tak sesibuk dolu2.. la ni aku tunggu masa je nak kena downgrade dari Glitterati kepada Ordinary member..



Eh, tadi before ngadap Compose page ni, macam banyak sangat dulu & sekarang.. alih2 1 je?


By the way, I have another blog.. it is called Blog with YAN jugak.. URL adalah http://blogwithyan.blogspot.com. Kat situ aku share beberapa information yang pernah aku tempek kat dalam blog ni.. rasa sayang plak kalau simpan sorang2.. tak hal kalau benda tu berguna dan dapat diamalkan orang, merasa la aku pahala sedikit sebanyak.. *mode apakah ini* apapun, aku masih gigih menambah content, bila ada kesempatan.. insya-ALLAH, apa yang ada kat sini, ada di sana.. TAPI bab2 personal, kekal dalam ini sahaja hendaknya..



Take care korang :)

10 ulasan:

lailasani berkata...

dulu dan sekrg, byk perubahannyaaa...:)
tq share info tu. plg sy suka info takyah mandikan bb kecit ngan sabun tu. nk kena bitau encik soami nih.

Salwa berkata...

kak...kenapa kenapa (dengan nada menyibuk)
sapa spam sapa tembak?

Queenin Murni berkata...

aaaarr,patut la minggu ni rasa sunyi ja kat opis. lupa masuk sini..

dulu, sy bleh tgk latest update CY kat blog je..

sekarang, kena masuk baru tau update.

heheh!

KS berkata...

i dah lama rasa kedamaian tu heheheh ;)

MN berkata...

aku sokong!!! memang DAMAI...
(walaupun aku belum pernah lagi kena tembak) tapi aku rasa damai sebab aku tau sapa reader aku. :)

CY4.0 berkata...

lailasani,
glad it might help your future baby :)

cW,
si dia yang kena tembak.. bukan i.. tu yang syahdu tu..

QM,
apo nak buek.. heee..

KS,
actually, i tak pernah terpikir kena privatekan blog.. aci?

MN,
yep.. because we know who they are.. walaupun idaklah kenal betul2 kan..

honeylanz berkata...

betul tu, kita tau sape reader kita kan..mmg damai aja...tp blog cikyan ok. hari² mau baca ;)

knv berkata...

hmmm.. i kinda miss u guys. i don't know why my blog tak buleh update status private blogs nih. sudahnya tak nampak2 pun status update. semua dah duduk kat bottom of list.

u, lola n noba.

so u are not gonna public it ever again?

CY4.0 berkata...

has, thanks a lot bebeh.

K Ana, feeds no longer working for pte ltd blog. I myself pun tegar jengah blog2 diorang hari2. Mak suka jadi public, tapi ada hati yg perlu dijaga.

MN berkata...

kak non, memang takkan naik updates utk blog2 yg dah private...