Cari Something?

Sabtu, Mac 13, 2010

Family Getaway

Kat PD jugak :P Di salah satu rumah rehat dekat2 dengan Teluk Kemang (kot? Geografi mak fail dek..) but I must say, getaway kali ni dalam 25 minutes too late, kata Michael Learns to Rock je (kalau tolak jam) dari umah in-laws.

Memandangkan family belah PD pun ramai yang tinggal kat PD, maka ada yang opt untuk balik ke rumah. Tak dapat la nak accommodate sume umat. Kalau sume datang, ada dekat 60 orang. Bilik ada 4 je. Ngaaa. Kalah asrama kaedahnya :P

Its nice to have this kind of family gathering. Boleh la kenal2 sepupu2 si dia yang sampai sekarang aku belum khatam lagi. Haha. Nak dekat 7 tahun kawen tu. Tak tau bpa lama masa aku nak amik untuk kenal semuanya. Agak sengal la bila graphic memory kurang berfungsi. Aku paling cuak kalau terserempak kat mana2 TAPI aku tak tegur sebab tak cam punya kes. Tambah2 ada yang kembar seiras. Lagi haru.


More updates later, insya-ALLAH. Ini baru malam pertama :)

4 ulasan:

Umi Nuha berkata...

bestnya kumpul family ramai2..

oh, thx sbb allow me terus jalan2 blog nih. dh private leh ar letak gmbr arissa n the boys byk2 :-)

isz_3707 berkata...

aku pun sama xkenal sedara mara dia, mana x, balik setaun skali

ni fakta xberkaitan:
ko masuk 7 thn da version 4.0, aku masuk 5 tnh baru version 1.0.

Queenin Murni berkata...

hahha.. setuju ngan iszan.

camno nak kenal bebetul, jumpa pon setahun sekali. :P

CY4.0 berkata...

Umi Nuha,
pictureless blog mungkin jadi trademark blog ni.. kekeke.. unless blog via phone.. pasal bley upload terus dari memory card..

cik isz,
begitu sekali summary mu.. ngeee.. harap2 mak kekal beranak 4 untuk beberapa tahun yang akan datang..

QM,
belah si dia mmg close.. memula kawen dulu jenuh mak nak hafal auntie2 dia.. pasal rupa lebih kurang sama.. yang mana sampai skarang ada jugak tershashul.. eeee..