Cari Something?

Isnin, Mac 29, 2010

Gambar Majlis Cukur Jambul


Exclusive untuk kawan-kawan di blog.. FB pun mak tak letak :P This one was taken by Mak Ucu si dia.



Presenting my other half & Arissa masa majlis cukur jambul hari tu..


gambar dah kena tarik balik daa..


Gambar si dia ada keluar sampai 2 keping dalam paper edisi N9 & Melaka kat Berita Harian on Friday. Tapi online version, nan ado.. oh ye, gambar anak perempuan pun tak ada.. boleh? Nampak kepala saja.. Heee..



Yang kat dalam paper punya..

24 ulasan:

Masayu Ahmad berkata...

ekslusif sungguh

comel sangat arissa

DNNA berkata...

Ohhh, thank you bebehh ..
Dapat gak mak tengok gambar Arissa ...

Sungguh kiut miut.Geram mak!!

Memang macam pwincess!!!:)

CY4.0 berkata...

masayu,
ngee.. ni pun tak tau bpa lama tertepek kat sini.

Dian,
kau perasan tak muka dia terponyok? member dah ngantuk time tu :D

MN berkata...

alalalaaaaaaa..pipi!!!
aku geget jugak kalau aku jumpa nanti!!! :D

Ms Lola berkata...

comelnya arissa!!!!!

Sayang.Ibu berkata...

geram tengok pipi arissa... cute sangatttt

JuE berkata...

weh... mcm ku kenal sampin itu...
geram gilos ngan pipi arissa..
ada plan nk turun pd ngan ati tp xtau bila jd tuh..:D

Ealyie berkata...

si dia bagai menatang minyak yang penuh nok..:D ehehehe..

CY4.0 berkata...

MN,
jangan by the time kita jumpa, pipi itu sudah tidak boleh digigit, sudahh..

Ms L,
*blushing*

cikgu Intan,
production #3 starts now :D

J,
mana kau tengok? haha.. cuba prosa sket.. kalau jadi datang, roger.. kot la aku bley readykan popia basah terglam tu..

cik Ely,
memangggg..

Ms Lola berkata...

eh, kenapa ko yg blush? ngeeeee...

Mynie berkata...

comelnya arissa. muka dia iras zeri :)

AizulFatma berkata...

ohh, arissa sgt comel...geramm tgk Arissa...

Mama Adib berkata...

mak aih pipinya
gebusnya

flowerella berkata...

comelnya anak dara you! :)

suret berkata...

gerammmmnyer...mcm doll...tringinnyer nak gegirl

:: vErde+hAzizi :: berkata...

pipi tueeeeeeeeeee! meh untie verde nak gegettttttttttttttttt!!!
ops bukan pp ur hubby...pp ur son...heheheh :D

Queenin Murni berkata...

untie verde, is a doter la. hehehe!

super cute!

mcm tu u kata hitam manis CY????

knv berkata...

mak aii! sungguh rakan artis you! tecik2 dah glamm! :P

ya allah sweet sungguh kaler baju melayu tu. hihihihi.. :P

KS berkata...

hishhh.. mmg pipi tu terbaekkk lahh!!

synn berkata...

cute sgt arissa tu...

nooradnizawati berkata...

patut boh hat paper tu dlm nih.. hehe.. tp org yg bercukur takdak.. abah dia plak yg glamer :P

CY4.0 berkata...

Ms L,
biasala.. mak over :P

mynie,
yep.. kitorang pun setuju.. heee..

AF,
geram jugak.. pasal muka takmo senyum..

MAA,
kalau takde alergis, mmg gebus nyah..

Nong,
mekaseeyyy :D

suret,
insya-ALLAH.. saya tolong doakan sekali.. amiin..

Verde,
ngeee..

QM,
er, dulu2 ye.. skarang nampaknya mak dengan Amir je la yang satu kelab..

k Ana,
harus jadik theme kaler raya tahun ni :P

KS,
biasa.. kecik2 kann..

synn,
TQ :)

Atie,
your wish is granted!

Zety Zin berkata...

comelnya anak dara ni!!!!! geram tengok tau!

lailasani berkata...

cun sungguh puteri itu... glamer abes... nampak kepala aje pun takpe... tetap arissa jugak.. hehehe