Cari Something?

Selasa, Mac 16, 2010

Layan..

Ibu tengah ada kat dapur. Sementara takde entry ni, layan je la gambar saya tido. Heee.



8 ulasan:

Salwa berkata...

comel la anak dara sorang ni
napa dahi tu nak
nyamuk kiss yaa
sian dia

CY4.0 berkata...

cW,
itu nyamuk punya kerjaa..

madamoiselleczar berkata...

muahsssssssssssss...hihihihi

Umi Nuha berkata...

wallah..comelnya!!!!pipi labuh putih gebu.

mommysarah berkata...

cy, skrg mmg tgh privatize blog ker tak? sebab tadik awal2 aku takleh masuk, tetiba dah bleh plak. dah baper hari since last entry pasal silent reader tu, aku tak dapek masuk. aku tgh blur ni...

apa2 hal...pipi anak dara ko sangat tombam, tp mcm tak setembam zeri kot. betul ker tak ehh...

mommysarah berkata...

owh...aku paham dah...sebab pc aku tak autoremember (yer ekk) paswed gmail aku. cesttt...

CY4.0 berkata...

Za,
selalu kau komen, means ada update kat blog.. tapi, nan ado.. tetappp hutan sekunder..

UN,
idakla berapa gebu sebenarnya.. hihi..

MS,
silalah klik "remember me" itu.. aku pun sengal jugak la ni.. sudah tidak sesenang dulu utk menengok blog sendiri :P

lailasani berkata...

sungguh damai muka si kecil yg sedang tidur... suka!!