Cari Something?

Ahad, April 25, 2010

Cross Stitch

Menengok hasil kerja Has kat blog dia, membuatkan aku makin terkinja-kinja (sila jangan bayangkan. Bughuk ghopanya) nak asah skill (skill la sangat) bikin cross stitch.

Keterujaan membuatkan aku tak malu mintak rough cost kat Has. TQVM bebeh! Maklumlah, kuasa membeli dah hampir tiada. Harus buat bajet!




Yang, i nak buat cross stitch la.

(diam)

Since zaman skarang ni diam tidak lagi bermakna setuju, aku terus bina ayat.

I pernah buat tau. Masa darjah 6. Time tunggu result UPSR.

Dah 20 tahun lepas la plak yang.




Motif?

11 ulasan:

Ms Lola berkata...

aku? apa skill yg aku ada nyah??!!!!!... skill tido gamaknya.. haha

MN berkata...

kah kah kah!!!
sakit perut aku gelak...

CY4.0 berkata...

Ms L,
tido adalah skill setiap insann.. weeee

MN,
kau rasa dia bagi ke tak? heeee..

MN berkata...

erk, aku rasa dia bagi..cuma dia tak yakin.
kekekeke...

fatin airinee berkata...

lawak sgh statement itu. nt dh bjaya tunjuk ye!

Sayang.Ibu berkata...

nanti kalo dah berjaya, tunjuk lah hasil (aku bg sokongan moral nih)..:)

CY4.0 berkata...

MN,
ngeee.. tu pasal la takde jawapan concrete ye dak..

MDN & cik Intan,
weee.. starter kit pun tak nampak bayang lagi..

my berkata...

owh cikyan! mak datang memberikan sokongan padu!

mak juga pernah menghasilkan beberapa cross-stitch suatu ketika dulu *tetiba down back memory lane

kuang kuang kuang

marilah kita memulakan hobi termendap itu *sibuk menyelam mencari sisa2 tukun

:P

m-i-o

honeylanz berkata...

cikyan, wah. dah lama. sejak upsr!! has belajar buat benda ni ms semester break 1st year uni. dulu....


p/s: jika x keberatan invite has new email blh? honeylanz@gmail.com
TQ

lailasani berkata...

hahahahahha..
i mampu gelak ajelah...:)

CY4.0 berkata...

mio,
mu jangan cakap je.. ewah, macam aku dah start :P

Has,
tu le pasal.. terus buat maths memalam buta tak pasal2.. haha.. 20 tahun :D

LS,
gelak la.. gelak.. *uhuks*