Cari Something?

Selasa, Mei 04, 2010

Dijamin Sampai Esok



Nampak tarikh tu? Nampak?

Beria-ia aku tweet last Thursday



anxiously waiting for 2 parcels from klang valley
aku taipkan balik.. kot tak nampak :D


Kalau dah kata Dijamin Sampai Esok, means, 30/4 la kan.. 30/4 hari Jumaat bai.. masih kerjain.. aku siap check kat belakang.. ada je poskod umah in-laws aku dalam serahan kawasan "Dijamin Sampai Esok" tu..


Sudahnya, yes, the pos express safely arrived on Monday.. Dijamin Sampai Minggu Depan :P




Nota kaki: Tak berani nak bukak lagi.. takut terjebak. Habis tu yang kau tak sabar2 mintak tolong orang beli tu apa hal?

7 ulasan:

Masayu Ahmad berkata...

nampak-nampak ;D, sendiri mau ingat lah yer..

Umi Nuha berkata...

CY,
pos ekspress mmg camtu. pernah tahun 2003 tak silap..saya guna pos ekspress utk pos borang apply kerja kat kakak sy ..kononlah 'dijamin sampai esok' tu...
nak tau...barang tu sampai bulan depannya!. masa borang tu sampai agaknya candidate dah start 1st day keje kot :p

Sayang.Ibu berkata...

mmg gitu lah pos ekspress.. tak tau ler x mana yg ekspress tu...

Ms Lola berkata...

Mungkin depa patut tulis "Dijamin Sampai."

CY4.0 berkata...

masayu,
patutkah saya letak posting ini di public blog juga? weeee..

UN,
biar betik? itu tahap hantar guna parcel pun seminggu+ je.. heeee..

CIB,
aku pernah ilang barang.. since benda ni tak payah sign kan.. dia kata dia dah hantar.. tapi nan ado..

Ms L,
nak buat lawak lagi, bab ESOK tu buat strikethru..

Masayu Ahmad berkata...

boleh saja cik yan

pembeli & pengguna sentiasa betul,tak gitu ;D

KS berkata...

pos express lambat sebab dia under pejabat pos biasa punya service.

poslaju insyaAllah on time dan kadang2 lebih awal sebab diorang mmg ada dia punya 'team' sendri and charge juga sedikit mahal dari pos express.