Cari Something?

Isnin, Mei 03, 2010

Siang Lain, Malam Lain


Melewati pekan PD petang tadi, ternampak bangunan 3 tingkat bercat warna hijau terang..

Tertulis besar-besar terpacak kat bahagian atas


Dalam hati aku time tu, "apa ke benda? bilik letak ais sampai 3 tingkat?" weeee..


Tak pasal-pasal Ice Room jadik modal borak-borak dengan si dia.. sudahnya,


I teringin nak ada 2 life.. macam dalam Ally McBeal dulu tu.. siang lawyer, malam jadik tokey restaurant..


You pun ada 2 life apa skarang.. siang housewife, malam programmer.


Iyolah..


Nota kaki: Semestinya posting ini aku publish lepas kepala otak dah tepu ngadap AJAX & Javascript..

9 ulasan:

Masayu Ahmad berkata...

saya, siang jadik tarzan, malam puteri lilin ;D

fatin airinee berkata...

ice room itu masuk JJCM semlm. pi la CY, sedap2 tgk ice cream dia.

Mynie berkata...

baru je nak komen pasal tengok review ice room kat JJCM, but fatin beat me to it hehe...
but yeah, nampak menarik. kalau ada urusan di area tu, harus saya cuba :)

honeylanz berkata...

sama la..has lak siang pekerja, mlm ibu ;)

* x igt lak Ally McBeal jd taukeh restoren. besh ahh cite ni dulu...

KS berkata...

kat nilai, ice room tu kedai eskrem. samalah tu kot..

i tak pernah try lagi. tapi my mum kata not bad. maybe lepas masuk jjcm ni makin penuh la kot. hehe

CY4.0 berkata...

Masayu,
oh, tarzan, singa, naga.. apa lagi? haha..

MDN,
mak tak tengok TV semalam nyah.. ngadap codingggggg je.. haih.. thanks for your input :D

Mynie,
seems like ada kat Nilai & PD saja buat masa ini.. heee..

Has,
bukan Ally McBeal yg jadik tokey.. ada sorang judge kot.. and it was a bar.. serius best cite tu kan?

KS,
alah, kalau i pi, paling tinggi raspberry ripple kot.. otherwise, vanillaaaaaa sokmo :P

MN berkata...

aku nak jadi apa la pulak ek?
heheheh...

mamaDhea berkata...

waa.. CY skang layan AJAX ngan JS eh.. hihi..

CY4.0 berkata...

MN, jadi mem besar :D

Sya, PHP still core. Yg ajax & JS ni buat validation bagai.