Cari Something?

Isnin, Mei 17, 2010

My Best Friend


Can I blame the mandomness to hormone?




Yes, I think I can. Since baru kejap tadi aku telah discover bahawasanya, LAM aku telah tamat secara rasmi. I am a woman, again. Ngaaaa.. Ngam-ngam je since NaniNani akan bertukar menjadi 6 bulan pada 18/5/2010.. depends on when you read this post, its either today, or tomorrow ataupun dah lama lepas :D



Protection mode.. protection mode.. karang tak pasal2 anniversary ke-8 ada 7 orang plak.. haih!

8 ulasan:

Masayu Ahmad berkata...

saya pn tgh alami hormon turun naik,

kalau dah 7,

kiranya kategori wanita terpilih murah maharnya, subur rahimnya, tak gitu ;D

isz_3707 berkata...

ayat penutup aku xtahan ok haha

Ealyie berkata...

ye aku ponn xtahan stetement akhir tu.. uhuk..uhuk..

Cy, ko leh jugak bertahan 6 bulan weh, aku da 2 kali tak pernah weh.. mmg bajet baik punya hormone aku nk suh bli Libresse (baru)! ape motip aku nie.. hihihi..:p

C!kpuanmuda berkata...

cy.. selagi kita tak datang peyed kita takkan boleh ngandung ke?

agak konpius disitu..

CY4.0 berkata...

Masayu,
kalau beranak ramai2 ada orang nak tolong jaga sekali takpe.. boleh? haha..

cik isz,
aku rasa nak tarik balik la.. takut masin :P

ely,
ni paling lama noks.. time Zeri dulu, exclusive pun, 4 bulan dah mai..

cpm,
idak le gitu.. cuma bila dah period ni, means mmg dah start ovulating la kan.. yang tak period terus preggy tu, ada kemungkinan time ovulate 1st time, terus sangkut..

C!kpuanmuda berkata...

tak peyed terus preggy. oh! menakutkan! :p

syalinda johari berkata...

okey gak kak yan, tambah umat..hehehe

mommysarah berkata...

ko amik protection mana? injection ker pill?