Cari Something?

Jumaat, Mei 14, 2010

New Moon

Ngeeee.. tatkala Eclipse bakal memunculkan diri akhir June nanti, aku baru gedik2 melayan New Moon.. terima kasih kepada si dia yang sudi mendonlot dan kemudiannya dipancarkan ke TV menerusi laptop ku yang ada HDMI ini..


Scene yang ditunggu2 adalah ketika Jacob Black bertukar menjadi werewolf.. ala, part yang lepas si Bella tampar sekor werewolf tu..


Baru 3 hari tinggalkan blog ni aku dah tak reti nak taip pepanjang.. apakah?


4 ulasan:

Ms Lola berkata...

aku serious tak de stamina nak tgk citer tu. dah brp kali dah aku try, tertido jugak

CY4.0 berkata...

amacam? sakit ati tak dengan ending?

MN berkata...

aku??? buku new moon yg aku pinjam dr ML, dah selamat aku pulangkan tanpa dibaca.. :P

CY4.0 berkata...

MN,
aku takde la kot nak baca2 buku ni.. rasa tak dan manjang..