Cari Something?

Isnin, Mei 24, 2010

Prong Preng Prong Preng


Take 5 kejap dari coding.. Aku memang, memang le sangat2 SANGAP kalau datang part Javascript.. walaupun aku adalah separuh jawa, tapi, abaikan.. ntah apa2 yang aku nak rapikkan..



Thanks pada korang yang masih sudi menjenguk blog ni.. walaupun update nan ado.. Seperti yang sesetengah dari kamu sedia maklum, aku sedang menjalani proses (?) membuat cross stitch.. Ngeng :P Hobi ini mengajar erti integriti ye.. ikutkan hati, aku malas nak tukar2 benang.. dah la shade dia lebih kurang je.. tapi sendiri mau ingat la.. belakang hari kalu, kau puas hati ke idak dengan hasilnya.. (ntah tahun bila la aku nak kategorikan sebagai belakang hari tu.. ahahAhhaHahahAhahahAha). Ini pun, aku dah, DAH ok, terkucil satu kotak kecik tu.. ntah macam mana aku terlajak.. dah jauh sangat, malas nak gostan.. walaupun ketika aku terkucil untuk kali ke-2, 2 baris panjang jugak la aku bukak balik.. hmmmmmmphsss..




Sekadar contoh


Bajet ada berapa shade kaler ijau di situ? Ngaaa..



On the other note, kami telah selamat mencemar duli perut NaniNani dengan solids petang Ahad lepas.. bubur 5-6 sudu KFC je.. tapi dia memang tetap jugak la bangun malam.. so, aku bajet, dia ni masih reverse cycling.. siang2 dia menangis pasal aku bajet (bajet, bajet.. ingat kau keje dengan MoF?) dia ada separation anxiety.. tak hal aku kat dapur, dia kat bilik yang MASIH boleh nampak kelibat aku ke hulu ke hilir.. apakah? tapi takat post ni ditulis, tu je la sekali pun dia makan.. selagi dia tak meraung-raung kata "lapar... lapar.." aku bagi je la susu fresh terbaik dari ladang ni..



Baiklah kawan-kawan.. sehingga ketemu lagi di lain masa.. ceria-ceria selalu, ye?

10 ulasan:

KS berkata...

Berapa percent lagi nak siap? Bila bajet siap? Haha i boleh guna perkataan bajet dan percent sebab keja mof haha :p

lepas siap nanti i tauliahkan u jadi orang paling sabar hehe kalo i mmg siap la sebab tak sabar hehe

MN berkata...

aku tak sabar nak tgk gbr penuh cross stich ko tu nyah!

CY4.0 berkata...

ei, apa tak tido lg ni.

KS, tgk la kalau gigih nak buat maths esok :D

MN, bersepah2 aku buat. Haha

my berkata...

hihihi. selamat maju jaya :P

owh, part terlajak pastu kena bukak balik tu memang la menguji kewarasan to the max.

errr. pernah ada percubaan menggigit aida cloth tu? :P

m-i-o

flowerella berkata...

Bagus nya bust CS, dengan benang yg ade macam2 kaler tu, I siang2 angkat bendera putih.. heheh

CY4.0 berkata...

mio, NaniNani suka geget. Dah mcm belacan kain tu.

Nong, susah2 mak kibar je kain CS tu. Heee

Jua Zulkef berkata...

aku dulu gigih buat tu siap yg kat belah belakang pun aku susun cantik2. sekarang dah idok le dayanya nak buat lawa2 kat belakang, janji siap sudah.

fatin airinee berkata...

sy dlu2 buat semua tak siap. buat half way dh bosan, buat design lain. lps tu bosan lg. smpai kena marah dgn mak sbb dia banker tukang provide brg. heheheh

lailasani berkata...

wowww.. rajin dan sabarnyee... tabik mak! hehehe..

knv berkata...

ye, akak bajet pun gitu jugak. :P