Cari Something?

Khamis, Mei 27, 2010

Woot Woot


Hola!

Aku adalah sedang multitasking ni.. sambil taip blog sambil chatting dengan seorang lagi blogger yang turut mengalami sindrom tak boleh tengok bawang.. Anda tahu puncanya? Nasib la kalau tak tau.. Heee.. tujuan chatting adalah untuk menjawab soalan "Bagaimanakah nak menghadapi situasi tidak boleh tengok bawang ini"..


Congratulation to you, friend :D


On the other note, sila bayangkan situasi ini.. ada seekor gajah (yang fluffy) dan seekor ikan (Nemo) dan kereta macam dalam Cars tu.. NaniNani pilih nak main dengan kereta.. Motif?



Oh well.. cuti panjang selama 3 hari (sejak bila kau kesah dengan cuti2 ni CY?) akan kami gunakan untuk pulang ke JB.. gua rindu la sama abah + mama gua..


Nota kaki: Minum kopi cap Aik Cheong membuatkan aku ada let down reflex semula.

2 ulasan:

my berkata...

bawang putih ke bawang merah? ke bawang besar? hahahaha

fuh first time dgr kopi aik cheong buleh membantu let down reflex :P

motif naninani ialah - errr, let me be your driver, ibu - cakap je, ibu nk gi mana, naninani bawak :P

m-i-o

fatin airinee berkata...

serious ada let down reflex? harus cuba jgk nih!