Cari Something?

Ahad, Mei 09, 2010

Weekend yang Sempoi


Ntah apahal, aku rasa hari ni macam Sabtu. Mungkin pasal smalam (the actual Sabtu), si dia ada keje. Strange. Sekarang ni, cara untuk aku ingat hari ni hari apa adalah time gosok baju sekolah budak2 je. Time diorang cuti, mmg bley lost :P


Seharian lepak kat umah je. Aku buat projek CS. Dah start bersepah aku kejekan. Buat yang senang2 je dulu. Part yang 2-3 kotak tukar benang aku tak nak pandang dulu. Haha. Stress. Stress. Sesungguhnya CS adalah hobi yang stress!!





Amacam? Stress jugak tak?

9 ulasan:

JuE berkata...

uiiiii... stresss..... aku ngk sket ni dh berpinau
weh hr ni matrik registration.. tingat dolu2..

honeylanz berkata...

huwaa..projek swan cottage has tergendala sekejap :D

fatin airinee berkata...

stress jgk! sy mmg xde seni kraftangan, seni kerastangan ada. hehehe

isz_3707 berkata...

kotak projek cs aku ada slm stor. ntah belah mana aku campak pun dah x ingat. projek tu aku muula dr sebeluum aku tunang, skang anak aku dah 3 tahun 4 bulan. ko agak2 taun bila aku bley siapkan? ngeeeeeeeeee. ke ko nak amik kontrak tlg aku siapkan? :P

CY4.0 berkata...

J,
those were the days :P

has, takat ni jalan lg. Tunggu time je. Baru rasmi benang ke-3.

MDN,
ni tak payah skill hebat mcm mengait. Ngee.

cik Isz,
kalau kau sanggup benda tu jadi tukun sampai anak no 2 kau 3 tahun 4 bulan jgk, meh la serah kat aku

KS berkata...

blom lagi buat, baru tgk dah juling2 bijik mata i nih... hehehe.. ni berapa % lagi nih?

Sayang.Ibu berkata...

wahhh.. ptot ler byk senyap sjak akhir2 nih, ada projek baru yer... cun laa CY

CY4.0 berkata...

KS,
i rasa yang siap baru 1% kot.. haha.. nantila i kira berapa kotak dah siap compared to yang belum siap :P

CIB,
tu laaaaaa.. tak sempat nak join giveaway.. tau2 dah ada yang menang..

Mynie berkata...

cy sgt gigih!
saya nak jahit butang tercabut pun berbulan-bulan nak siap, sebab asyik tangguh/procrastinate hehe ;p