Cari Something?

Khamis, Mei 06, 2010

Apa Dalam Baju?

Sekuntum bunga cinaaa.. :D

Seriously, bunga cina ni aku tak kenal2 sampai sekarang.. bajet ada tak bunga Melayu, India bagai?


Bunga cina..
aku tanya pakcik gugel.. ini yang dikasi..


OK, cukup2 pelajaran mengenal bunga.. kita terus ke tajuk utama.. apa dalam kotak? weeee.. iye, kotak yang Dijamin Sampai Minggu Depan tu..


Pagi ni baru rasa nak bukak.. sementelah projek coding pun dah tamat semalam.. maka aku rasa waktu yang selalu digunapakai untuk membuat coding boleh digantikan dengan benda alah ni.. aci la kan?





















Menangis aku tengok.. Siap ada part A, B, C sampai F :P naik juling la bijik mata nak mengirai benang.. nak mengira kotak bagai.. weeee..


Sehingga kita berjumpa lagi di lain masa dan waktu.. Ceria2 lah selalu :D


7 ulasan:

eZa berkata...

selamat ber-cross-stitch! ;) jahit gambo bunga2 ke? hehehe :)

CY4.0 berkata...

bunga2 la nok. Kata dalam hati ada taman, kannn. Haha

KS berkata...

i dari kecik kenal dah bunga cina sebab rumah nenek i mmg ada tanam! wangi tau bunga ni. bau macam bunga melur lebih kurang (tahu tak bunga melur? :P) tapi kelopak dia besar2 dari bunga melur.. hehe

and yes selamat berjuling2 mata haha.. nanti dah siap sila pertontonkan hasil ya..

JuE berkata...

wahhhh akhirnya... aku ingatkan xjd... nanti dh separa, separuh siap sila tunjuk gambar okehhh... err sms aku tu aku pon x ingat dh apa aku tanya.. abaikan je la

CY4.0 berkata...

KS,
melur? i kenal pada nama saja.. haha.. kena bukak taman botani kat umah la kaedahnya niii..

J,
aku tunjuk hasil kat public blog lah.. as of now ada la update hari pertama.. ngenggg..

Ealyie berkata...

ko nyah melampau tau.. bunge cina pon tak kenai.. isk..isk..
malu ssp jegh! :p

errr.. sila ber'cross-stich' yea.. jgn tercross naninani sudahhhh.. ahahaha..

knv berkata...

cross-stitch kah? :P buat gambar bunga cina ke? hihihhii!