Cari Something?

Ahad, Jun 27, 2010

6


Hari ni hari jadi anak bujang aku yang tua.. Amir Husaini.. sudah anam tahun!

Semedang tekak dah tak berapa lalu nak telan Secret Recipe, maka kali ni beli kek sponge biasa2 saja.. aku tempah sekali kek letak gambar Ben 10 untuk dibawak ke tadika esok.. (tetap le beli.. ntah bila ibu kau nak reti buat kek pun tak tau la nak oooi.. orang lain dah sampai tahap buat pai, roti bagai dah..)

Peneman kek adalah pizza dari Pizza Hut saja lah kaedahnya.. ngeee..

Oh, selamat hari jadi anakku.. Semoga kau membesar sebagai khalifah ALLAH yang taat dan patuh kepada-Nya dan rasul-Nya.. semoga jadi anak dan abang yang baik kepada adik-adikmu yang 3 orang itu (setakat ini)..

*muahs*

13 ulasan:

Zety Zin berkata...

Happy Birthday Amir!

fatin airinee berkata...

happy birthday amir. suka ayat akhir dlm kurungan tu. hehehe

Ms Lola berkata...

happy birthday amit. nanti dah tanggal gigi, make sure ibu report kat sini :P

KS berkata...

Happy belated birthdayyy amir!!! Semoga panjang umur dan berkat segalanya :-)

CY4.0 berkata...

ZZ,
thank you auntie :)

MDN,
oh, itu ayat berlapik namanya :P

Ms L,
dah tanggal dah 1st June hari tu.. aku report rasanya.. *ntah*

KS,
thank you auntie KS.. saya nak whoopie pie lah..

nong berkata...

Happy Bday Amir!!!

/Auntie Nong

KS berkata...

whoopie pie?? boleh aja nak buat. tapi nak pos tu tak jamin la sampai nanti rupa whoopie pie ke idak.. hehe :P

Mama Adib berkata...

(setakat ini)

keh keh ko buat ku senyum meleret......

lailasani berkata...

Happy birthday amirr....
moga jadi anak yg soleh

JuE berkata...

Happy Birthday amir...
dh besar pjg dah..
anyway yan.. bila nk tambah lg sorang? hehehe... i

knv berkata...

happy birthday abang!

yan hang kabare? dah lama tidak bersua! :D

Fid berkata...

tahniah Amir
dah 6 tahun!
tahniah to Ibu Amir juga!

CY4.0 berkata...

auntie Nong,
thank you :))

auntie KS,
lebih baik la rupa yg tah pape daripada ibu saya yang tak tau bila nak buat :P

MAA,
ayat lapik dowh..

LS,
thank you.. amiin la sangat2..

J,
eh, bukan aku ke yg patut tanya soalan tu kat kau?

k Ana,
ada je.. mood sume dah ke laut.. hihi..

Fid,
mekasey auntie Fid!