Cari Something?

Selasa, Jun 22, 2010

Style Tidur Saya

See? Melampau tak separation anxiety dia? Tido pun macam ni rupanya. Memang tak boleh bergerak do. Pandai2 la anak2 bujang mak yang bertiga tu bawak diri :P

12 ulasan:

Masayu Ahmad berkata...

kunci habis ;D

m@y berkata...

bambam ini adala sgt bijak & cumil!!

KS berkata...

mesti la melekap sokmo.. anak manja ibu hehe

my berkata...

hahahah! itu belum lagi dia kepit ala-ala padlock kaki hang dengan dua2 kaki dia nyah. tunggulah skil dia mantap besok. hahaha!

m-i-o

m@y berkata...

salam,
CY nanti tolong invite blk eh..emel lama dh kaput.mayrasolace@yahoo.com

Zety Zin berkata...

ni kalau gerak seinci pun dia boleh rasa agaknya.

cute!

fatin airinee berkata...

hebat skill nani nani ni. takde can la nak angkat, sure sedar je nt kan.

MN berkata...

hahaha...tak kebas ke ko baring gitu jer?

lailasani berkata...

heheh.. pandai naninani!!!

fiza berkata...

Hahahaha...baik punya landing, comel (^_^)

maya amir berkata...

aku tgk montot die aku dah tau, die sgt tembam dan comel & rambut lebat mcm abg2 die kan/... hehehe

CY4.0 berkata...

Masayu,
mmg.. kau kunci aku di bawah perutmu :P

m@y,
bijak sangat kannn.. bagi chance kat ibu dia melepak :D invitation will do.. jarang online lappy dowh..

KS,
manja sangat dah ni..

m-i-o,
harap2 tak le sampai cenggitu.. haha

ZZ,
memang! mak kena transform jadik statue kejap..

MDN,
yep.. lagipun la ni dia dah tau, kalau ibu tidokan kat bawah, maknanya ibu nak pi mana2 la (pasal tak risau takut dia jatuh katil bagai)

MN,
kevasss.. vonvon sume kebasss..

LS,
semoga dia pandai masak juga (tetiba)

Fiza,
macam takde tempat lain kan.. bawah ketiak ke.. haha

Maya,
memang tembam! belum makan sangat pun pipi dah labuh semacam.. heee..