Cari Something?

Jumaat, Jun 04, 2010

Diva in the Making


New found habit.


Time nyusu, dia akan tepuk2 peha sendiri.. signal la tu.. nak suh ibu tepuk2 peha dia.. amboi.. tak dapat la ibu nak berblogging/bertweet bagai lepas ni time bfkan dia.. pasal tangan dah occupied nak tepuk2 bagai..


Semalam, time baring-baring kat sebelah dia sebagai fasa nak tidokan budak kecik ni, dia siap letak kaki kat badan ibu.. as if penentuukur ibu tak gerak pi mana-mana lepas dia tido.. boleh?



Aku ada amik gambar sebagai bukti.. saja simpan untuk tatapan di masa hadapan :P


11 ulasan:

mommysarah berkata...

haha, si kecik aku tu pun akan letak kaki dia kat bdn aku (atau memana jek), kalo dia dah terlena then aku nak bgn, dan2 dia terjaga. haihhh...

Fid berkata...

dah pandaiiiiii
budak tecik nih!

honeylanz berkata...

manja nye dia..

Akak Ratu berkata...

akak suker klu anak2 wat camtu kat akak... cam peluk2, pegang2 akak klu tgh bf... tp sekrg ni adam klu tgh minum susu akak peluk2, dia tepis2 lg suh akak gi jawoh2... mcm nyah ibu dr sini... sedey tau :-(

eZa berkata...

comel! :)

isz_3707 berkata...

sepesen ngn anak bujang aku sampai skang, klau tido kaki atas badan pastu "maaaa, popok fal" kekadang rasa nak lepuk ngeeeee

KS berkata...

Kalo dia blh ckp maybe dia nal bgtau "duk sini diam2. Jn tweet saja" hehehe :p

lailasani berkata...

aih... anak kita lbh kurang jugak.. tp anak dara i dh beso... tido kena pokpok lepas dh tak bf ni, pastu tangan dia mesti pegang baju mama.... nk gi toilet pun terpaksa tahan... nani2 ni kecik2 dh ade taktik.. pandai eee...

Marisa berkata...

sama mcm anak i, Hannah... suka tepuk2 peha sendiri....

mast@work berkata...

sama la aidan.. letak kaki kecik dia tu atas peha saya.. kalau gerak sikit konpem merengek!

Zety Zin berkata...

hehe sama la dgn anak dara saya tu. selalu mintak "pok mama, pok".