Cari Something?

Isnin, Jun 07, 2010

Sapa Boleh Celen?

Pic was captured by my eldest. Masa ni tengah tunggu nak join marhaban.

Sapa bley celen color contrast kitorang? Haha. Letih mak nak jawab soalan, "Anak ke ni?"


17 ulasan:

Masayu Ahmad berkata...

alalla, putih gebunya dia..geram tgk.. takyah jawab, senyum aje..;D

:: LadyVerde + Mr.Doc :: berkata...

cakap balik "taklaaaa...kutip tepi supermarket"...pastu tgk reaction dorang...confirm kalau ade yg kait jantung, heart attack kat situ gaks...

Mama Adib berkata...

kenapa tak caya??? nak cun cam anak aii buat la sendrik...

keh keh


(apapun nani nani memang gebus)

Queenin Murni berkata...

waaa... mandi susu ke??? :P

nani nani.. few months back kan, ibu sgt kondifen yang nani nani ikut kaler ibu... hahahah!

eZa berkata...

eii, comel! ;)

Jua Zulkef berkata...

selain kena kawin lelaki putih melepak...ada rahsia lain ke?

CY4.0 berkata...

Masayu,
mak gedik, mak jawab, "iye..."

Verde,
ngaa.. sungguh out of the box jawapanmu itu..

MAA,
i was too tired to have inquiries session :P

QM,
yeah.. guess i was wrong..

eZa,
NaniNani senyum je.. :D

CPJ,
kau kan, tak abis2 petua.. aku pun tak tau nyah..

Zety Zin berkata...

alolololo gebus nyaaaa anak dara ni!!!

Ms Lola berkata...

err.. mungkin iszan :P

KS berkata...

Gebusss!! Ckp la u dah transferkan gebe putih pada dia sebagai tanda kasih sayang hehehe

MN berkata...

heh, cuba ko jwb mcm verde ckp tu. biar org tu terkebil2...padan muka!

mommysarah berkata...

gebusss & melepak. sama putih mcm zeri ker?

my berkata...

uiiiii snow white sungguh menantu mak ni :P ahak ahak ahak!

mr daddy kata kat mak, minum soya byk2 boleh dapat anak putih gebu lemak berkrim. and i told him -

"agak2 kalo bonda mamak tu minum air soya selori, adakah mamak tu kompem jadi putih?"

haaaa. camana nk jawab ni? :P


m-i-o

knv berkata...

comellllssssssssssssss!!! macam jepun! :P

Fid berkata...

ohhh anak ke?jawap je cicit!

CY4.0 berkata...

ZZ,
tenggelam idung kalau cium pipi :D

Ms L,
aku pun terlintas perkara yang sama.. ya ALLAH.. lariiii..

KS,
haha.. tak pasal2 kena bukak kelas bioslogos karang..

MN,
bondo dah lopeh..

MS,
muka je cerah you.. lain gelaps.. pandai tak?

my,
er, mak takde komen di situ.. heeee

knv,
terkenan dengan bos (kot)

Fid,
tak rela mak!

lailasani berkata...

CY,
i pun sameee... mmg warna kulit adalah berbeza tp ank dara itu tetap anak mak... hihihi..