Cari Something?

Jumaat, Jun 29, 2012

Sukses

Akhirnya berjaya juga buat pendaftaran haji untuk budak2 ni semalam.. Guess what? The earliest year that we can choose is 1471.. which is == 2050. Means, yang paling tua dapat pi umur 46 tahun, whilst yang paling kecik umur 41..

Hopefully ada rezeki dapat jemputan lebih awal dari tahun yang dinyatakan..

Anyway, managed to check our previous registrations.. seems like the records still intact.

By the way, #2 request aku tuliskan surat kepada cikgunya untuk pindahkan dia ke bahagian depan kelas sebab dia complain tak berapa nampak bila duduk kat belakang.. physically kecik.. tercangak2 gamaknya nak tengok whiteboard..

So, petang tadi dia balik beserta surat yang aku tulis dan nota dari cikgu.. cantek kertas cikgu guna.. hehehe.. she wrote that permohonan aku akan dipertimbangkan dalam minggu depan sebab sekarang ni banyak lagi benda yang nak diselesaikan.. Terima kasih cikgu.. Harap2 #2 ok la lepas ni.. dua kali aku bawak pi check, tak sampai tahap kena pakai spek ke apa ke.. Perhaps nak kena bawak pakar mata la baru tau apa kes budak ni sebenarnya..

OK lah.. nak tido dah ni benarnya.. tunggu database dump laaaaaama bebenar.. gotta do some trigger checking tomorrow.

Till then, take care, wherever you are :)

Tiada ulasan: