Cari Something?

Isnin, Julai 23, 2012

3 Ramadhan

Ramadhan ke-3 dah.

Dan anak bujang no 2 dah pun kalah lepas balik sekolah agama tadi.. sebab? Sebab ada kawan yang puasa setengah hari je.. sabar je laaaaa mak.. Tapi masa nak teguk air (minum air je pun.. bukan sebab lapar ke apa.. More to haus actually) "nak minum kat mana ni? Nanti Amir nampak.." tau pun malu & segan dengan abang dia.. tapi, tetaplaa tergadai puasa ke-3 dia..

1st & 2nd ok la sebab tengah cuti kan.. well, man-man la.. semua start sikit-sikit, kan? We'll see tomorrow macam mana..

Untuk berbuka, anak bujang yang tua request tenggiri sambal.. sambal, sambal, sambal.. dia memang suka makan pedas. So, ikut kan je la selagi terdaya.

I believe most of you dah ada list apa nak masak petang ni, aye?

Oh, by the way, happy birthday untuk anakanda bujang no 3 - Zeri. He's 5 today :))

Tiada ulasan: