Cari Something?

Thursday, November 08, 2012

Quick Update


  • Nisa dah 2 bulan+. Kitorang lambat bawak dia pi jab. Suppose 27/10 la kan. But we postponed intentionally sebab adik aku nak bertunang on the 28th. Karang buatnya dia meragam lepas kena jab kat majlis orang, satu hal pulak. Tapi tau2 jadual husband aku busy pulakkk lepas raya. Amik ko. Anyway, doc takde la marah ke apa just next jab dah tak boleh buat on 27th sebab jarak satu jab dengan satu jab at least a month or 4weeks. She's 6.2kg now, by the way. Aku harap sangat dia cepat tegap dan tak berapa bergantung pada tenaga tangan kiri aku ni.
  • This is the most recent picture of her



  • Setakat ini, hanya Azri je yang boleh buat Nisa tersenyum. Abang-abang yang lain cuba buat the same gesture like Zeri did, tapi tak berjaya. Haha.
  • On the 6th recently, birthday anakanda yang ke-2. Baru genap 7 tahun. Masih dipanggil adik walaupun dah ada adik berderet 3 orang :P Mintak kek batik je sebagai kek birthday. Kesian pun ada aku dengar tapi dia memang jenis tak reti makan kek yang sebenar-benar kek sangat. 1 slice Choc Indulgence SR tu pun makan tak abis. Sayang hoi! Sedap kot kek tu.
  • Cuti sekolah nak start in less than 48 hours. Tapi anak-anak aku dah mula bertunggu tangga kat rumah hari ni. Pergi sekolah pun nak main je bu. Baik main game kat rumah. Kelasss hujah korang kan? 



Cukup la point form blog aku hari ni.

4 comments:

Has Honeylanz said...

ank dara cikyan 2-2 ada rupa amoi cina.

Masayu Ahmad said...

comel gebu, walaupun jarang update, saya suka singgah sini

CY4.0 said...

Has,
menurun bapaknya. ikut mak, jawa :p

cik Ayu,
terima kasih sudi dtg. update mcm ni la. kejap ada, laaaaama takde :)

syalinda johari said...

gebu dan cantiknya kulit baby baru kak yan..shomel sangat..