Cari Something?

Khamis, November 29, 2012

Si Dobot & Kakak

Ada gaya tajuk sinetron tak? Haha.

Aku memang jarang-jarang amik gambar benarnya. Tapi once dah start amik, anak dara yang tua tu akan terus hijack handset aku dan snap ntahapapa gambar. Satu kerja ok nak mendelete lepas tu.

Anyway ni gambar latest. Skarang ni asal nak amik gambar adik, kakak akan enterframe. Dapat tunjuk gigi pun jadi la. Kalau dapat masuk muka, dia akan pejam mata. Saaaaja nak spoil gambar.






Si Nisa dah mula main air liur. Memang standby je la kain nak ngelap. Asal dukung, bahu kau basah. Asal pangku meniarap, seluar area peha kau basah. Kalau berjalan kat luar, kena pastikan pakai kain baju warna gelap-gelap.

























Tengok tu. Adik pun stress. Haha.


5 ulasan:

maya amir berkata...

ya ampunnnnnnnnnn... die punye labuh pipi tuh.. bulan 6 nanti make sure pipi tu semakin labuh dan labuh..hehe... ooo anak daramu yang kakak tu dah besar lahhh:)

JuE berkata...

Bam2 nyerrr

Masayu Ahmad berkata...

kekekkekek, senyum sorang tgk pic dua beradik ni,

cysev3n berkata...

JuE,
ya.. boleh bengkok bahu membawaknya.

Masayu,
mmg pasrah je la amik gambar skarang -___-

cysev3n berkata...

Maya,
jangan labuh sangat pls. Ni pun dah tak daya dia nak angkat bila nak prektis meniarap :P