Cari Something?

Jumaat, Disember 28, 2012

Kad OKU

So, we are almost there to get an OKU card for Azri.

Pagi tadi abahnya bawak dia sekali ke JKM untuk submit borang. Just in case la kan kot-kot orang sana nak tengok budaknya. Tapi rasanya tak bawak pun takpe.

Kitorang ambil borang online je hari tu. Isi online, upload gambar, print, bawak jumpa Doc Raja, then bawak ke JKM. Katanya dalam 2 minggu lagi kita boleh semak sama ada lulus atau tidak.

More info on how to register an OKU can be found here.

Cuma aku tak pasti tentang elaun OKU. Adakah ia datang sekali dengan kad ini ataupun kena apply lain. Yang aku cari di laman web JKM takde pulak. Semuanya untuk kategori yang berbeza. We'll see in two weeks time, then.

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Hey theге! Thіs iѕ
my fіrst visіt to уour blog!
We аre a team of voluntееrѕ аnԁ stаrting a nеw ρrojeсt in а cοmmunitу in the sаme
nіche. Your blog ρroνіded uѕ beneficіal
informаtiоn to work οn. Үou havе done a outstаnԁіng јob!
Also visit my blog post :: Flight Simulator