Cari Something?

Selasa, Disember 18, 2012

Year End Sale Nona Roguy

Ah sudah. Blog ni dah macam blog sale :P Semalam cerita pasal diskaun kat MPH. Hari ni cerita pasal diskaun kat Nona Roguy. Tapi, benda baik patutlah dikongsi, kannnnn.

Aku adalah pengguna set Nona Roguy sejak lepas bersalinkan NaniNani. Untuk Nisa ni pun aku beli satu set. Of course beli time-time ada sale. Tapi kali ni 20% you all. Sesuai la nak topup apa-apa barang kegemaran. Expiry date pun makan 2-3 tahun.


Apa yang penting? Korang kena register dulu. Segala mala information ada kat website.






Again, aku bukan duta produk. Sekian.

4 ulasan:

maya amir berkata...

nona roguy ni bagus ye beb? kene usharlah ape brg die jual..selain utk set2 berpantang ni, ade mende lain laa ye beb?

p/s : aah beb..aku pun rasa kalau pecah tu, namanye pavlova laa kan..sebab aku tgk kat internet, omputih punye pavlova pun pecah jek.. siap ckp, yg pecah tu adalah yg tempting.. cool kan? (utk sedapkan hati akulah), tapi ade kawan aku sifu pavlova ckp pecah sbb suhu panas sgt.. laaa..gitu pulak? hehehhe

cysev3n berkata...

maya,
minyak untuk baby pun ada. just kena tahan je la bau barang herba. haha. ko ni pun, reply comment aku kat blog kau pun takpe. aku usha la. haha

Mynie berkata...

cy,
macam 'tak masuk' pula tema krismas dgn nona roguy haha ;p (ok komen ttg design poster adalah sedikit out of scope)

cysev3n berkata...

Mynie,
mmg tak kena langsung. haha