Cari Something?

Isnin, Januari 21, 2013

M2U Transaction History - The Saga Ends

Finally the saga ends. Problem yang aku tulis kat sini dah pun berakhir.

Aku tak tau bila officialnya. Tapi pagi tadi aku login, tengok dah ada butang Reprint. Fuh. Alhamdulillah settle task aku yang pending sejak 14/1 tu.

Lepas ni aku nak resign buat kerja ni. Hahaha. Biarlah adik aku yang uruskan pulak semedang dia baru ada m2u. Lagi senang dia boleh print terus. Aku yang kat rumah ni print ikut PDF ja. Just for the sake of keeping the records.

Till then,
yang dulunya

Tiada ulasan: