Cari Something?

Ahad, Februari 17, 2013

Dividen KWSP 2012 @ 6.15%

Selepas dividen/bonus Tabung Haji diumumkan, satu lagi yang aku tunggu adalah dividen KWSP.

Guess what? Tahun ni pun KWSP bagi lebih daripada tahun lepas. Tahun lepas dapat 6 persen, tahun ni tambah 0.15%. Sapa nak bagi hoi.

Makanya bertambah duit KWSP korang 6.15% dari yang sedia ada.

By esok dah boleh check. Cerita lanjut ada kat sini..





Cop, cerita aku belum habis.




Anyway, sejak dapat tau news ni tadi, aku terkinja la nak pi check ikut i-Akaun. Sekali, dah tak boleh login -____-. Dah ada TAC la pulak.

Lepas tu, kalau nak register TAC, kiosk terdekat ni berfungsi time ofis hour je..
-_______________________-

Terencat rasa excited.

Tiada ulasan: