Cari Something?

Isnin, Februari 18, 2013

Mencuba Nasib

Last Friday, kami ke TH, mencuba nasib nak update buku. Bukan TH di KL. Di PD yo.

"Nak update buku, tekan apa ya?"
"Lain-Lain"

Okizei..

Tarik je nombor, terus kena panggil. Hahaha. Boleh bayangkan tak crowdednya TH time tu.

Maka berbondong-bondong lah aku ke kaunter dengan #1 dan #2 selaku bodyguard.

Buku sapa ya puan?
Saya, husband dan anak-anak.
Buku husband tak boleh ya. Dia kena update sendiri.


Pulak. Dulu ok je. Tapi takpelah, saya yang menurut perintah.


Senyum-senyum #1 dengan #2 tengok buku memasing. Tak lepas jugak tu kata kesian kat Nisa sebab dapat sikit. Cik abang, adik awak tu, 6 bulan pun belum. Hinsh.



Tiada ulasan: