Cari Something?

Rabu, Februari 13, 2013

Habis

Habis dah cuti 4 hari. Officially tak ke mana. Hari-hari bajet nak keluar, sudahnya dok rumah jugak. Haha. Ada la sekali keluar, tu pun pi buat groceries kat Hero Market. Ni nak pulak budak-budak ikut. Kalau nak ke tempat lain, diorang tanya dulu nak pi mana. Then sudahnya diorang lagi prefer nak duduk rumah -___-


No 2 ke KAFA pagi ni. Mujur dia mudah bangun despite of malam tadi masih lagi terkinja tidur lambat. Hari  mendung ni weh. Tido pun sodap :P Tapi karang ada yang terlajak nak amik anak kangggg.

Oh well, lepas ni takde cuti panjang dah. Duduk diam-diam sampai cuti sekolah March nanti.


Sekian,
Pengupdate cuti :P

2 ulasan:

lia berkata...

owhhhh cuti kali ni... kami p ukur KL tanpa guna highway sbb x jammed... sukaaaa sukaaaa ha3

cysev3n berkata...

lia,
shopping ka? Kami ni dah mati kutu kaedahnya. Haha