Cari Something?

Isnin, Februari 11, 2013

Pulih

Alhamdulillah. Laptop ku masih boleh diselamatkan. Dia dah format dan sekarang aku bersiaran dengan Windoze 7. Bye Bye Vista.

So, hows your holiday so far? Kami ada je di KL. Nak berjalan macam, ntah. Patutnya semalam nak keluar,  tapi bila tanya anak-anak, diorang prefer nak stay indoor. Kami mak bapak yang rasa macam tergedik nak berjalan.

As I'm typing this, dia tengah bukak salon menggunting rambut budak-budak. Pagi tadi masa breakfast tanya lagi, diorang still nak lepak kat rumah. Homely type le sangat...... tak kira, nak keluar jugak hari ni. Aku ni dah le boleh dikatakan hari-hari ada kat rumah. Cuti ni, nak keluar please.




Till then, enjoy your extended weekends with your family :)

Tiada ulasan: