Cari Something?

Jumaat, Mac 15, 2013

Aktiviti Petang


Amacam Jumaat korang so far? Aku, alhamdulillah. Recap twitter yang tak berapa pagi tadi, anak dara yang besar dah kebah demam whilst yang kecik pun dah tak berapa meragam. Batuk-batuk masih ada.

Aku mengantuk amat benarnya ni. Asal dah masuk Asar je, mula laaa layu je mata. Tadi-tadi takde pulak rasa nak tidur. Hahahaha. But then, kalau yang kecik ajak baring-baring karang, aku rasa memang boleh lelap punya..


By the way, GAP ada 30% sale ok, sampai 17 Mac ni. Weehehehehe. Ni le jadinya bila dah buat BajuHolics. Ada je cara nak membelah poket. Sale kat tempat lain pun banyak jugak. Spring Sale katanya.


gap.com


OK, nak sambung Add to Cart ataupun tido sekejap?


Tiada ulasan: