Cari Something?

Selasa, April 09, 2013

Sampai Bilakah Harus Begini?

Azri & Arissa ni ada love-hate relationship tau. Kalau ada depan mata, nak bergaaaaaaaaaduh je kejenya. Kalau Azri pi sekolah, ni la keje Arissa.


Zeri yang no 2 di belakang dari kiri.


Ngadap youtube kat atas ni. Ulang-ulang. Ulang-ulang. Kadang tak cukup tengok kat iPad, dia suh bukak kat TV. There were a few times, benda ni dok ulang-ulang kat TV sampai aku rasa nak muntah. Hahahaha. Bukan dia tengok, tapi time aku nak tukar channel tu laaaaaa dia gedik kata nak tengok Zeri.

Dah nak dekat sebulan macam ni. Apakah?


Nota kaki: Muzik memang slow ya. Youtube kata sebab ada copyright lagu. Gitu kau.


2 ulasan:

lia berkata...

haaaaa rindu abang gitu... kan Arissa...

cysev3n berkata...

lia,
rindu jenis apakah? haha. ada depan mata manjang nak berkeriau