Cari Something?

Jumaat, April 05, 2013

Website vs Facebook


Iklan-iklan Nuffnang yang tertempek kat blog aku ni, kalau korang klik, mostly landing kat Page Facebook diorang. Ada yang kena klik LIKE dulu baru boleh proceed, ada yang tak payah. But that doesnt matter lah kan..

Dulu-dulu, landing kat website. Adakah website dah makin nak pupus?

Dalam sesetengah page Facebook pun dah mula letak apps Shopping Cart. Aku tak pernah tengok lagi benda ni camne gaya nak integrate. Hari tu ada jugak riki-riki nak letak kat page sendiri (BajuHolics, ahem) tapi 2-3 yang aku tengok takde yang kenan ataupun kena bayar :P



Oh, by the way, aku bukak order untuk Gymboree juga ya. Order latest by April 15th, early May, insya-ALLAH dapat.

Take care korang.

Tiada ulasan: